Şubat (Kaplan) ayı 2021 Güncelleme

HOŞ GELDİN 2021…
MUTLULUK; YAŞADIĞIN HAYAT TARZINDA DEĞİL, HAYATA BAKIŞ TARZINDADIR. TOLSTOY

YİN METAL/ÖKÜZ(TOPRAK) yılı 4 Şubat itibari ile başlıyor. Çin takviminde yeni yıl Şubat(KAPLAN) ile başlar ve ilkbahar mevsiminin de başlangıcıdır. Kaplan ayının önemli bir özelliği de Yang enerjinin yükselmeye başlaması ile ateş elementinin doğuyor olmasıdır. Hepimizin zevkle izlediğimiz, doğa ananın uyanması, canlanması, cemrelerin düşmesi, ağaçların çiçeklerinin açmaya başlaması, taptaze enerjinin ortaya çıkması Şubat ayına denk gelir. Şubat (Kaplan); Yang Ağaç üzerinde, Yang Metal elementleriyle temsil edilir. Ay sütunundaki Yang ağaç, senenin elementi yin toprakla çatışan ilişki içindedir. Zayıf olan yıldaki toprağı(Öküz), su desteği de alan Yang ağaç iyice zayıflatarak ciddi doğa olaylarına neden olabilecektir. Aynı zamanda desteklenen metal elementi ile de pandeminin bu ay boyunca yine bizleri çok üzeceğini söyleyebiliriz. Zorlu, gergin ve inişli çıkışlı bir Ocak ayından sonra bahar enerjisini ve dönüşümün etkilerini hissetmeye başladığımız bu ay da yine pek çok değişikliklere ve olaylara gebe. Doğaldır ki yeni başlangıçlar sancılıdır ve korkutur. Ancak hayatımızda oluşan her yenilik, yepyeni fırsatları da beraberinde getirecektir. Bilinmeyen karşısında strese girebilir, heyecan duyabiliriz. Belki biraz korku. Ancak unutmayalım ki en fazla istediğimiz şeylere de pek kolay sahip olamayız. Yine bu ayı, yenilenme ve yeniden doğuş zamanı olarak değerlendirmeli ve bundan yaralanmalıyız. Tüm vücudumuzda ve evlerimizde detoks yaparak yüklerimizden kurtulmalı, özellikle bağışıklık sistemimizi kuvvetlendirerek ve karaciğerimizi temizleyerek arınmalıyız. Pandemiye azami ölçüde dikkat ederek, sinirden, stresten uzak durmaya çalışalım. Bu ay yine özgürlük arayışlarının, isyanların, protestoların, hak arayışlarının olacağı pek çok ciddi olaylara sahne olabilecektir. Ay boyunca iletişim özellikle çok önemli olacak ve konuşmalarımıza dikkat edelim.

Yeni yıl yorumumuzda bahsettiğimiz gibi bu sene hem birçok fırsatı hem de bazı zorlu koşulları kapsıyor. Korkuya kapılmadan, umutla yepyeni başlangıçları kutlamaya hazır olmalıyız zira zor ve yoğun bir ay bizleri beklemekte.

Birazda güzel şeyler söyleyelim, eğer yin metal gününde veya yılında doğduysanız ve/veya sonu bir ile biten yıllarda doğduysanız (1961, 1971, 1981… vb.) Kaplan sizin için Nobleman-koruyucu melek. Yani şans sizden yana ay boyunca korunacak, kollanacaksınız. Karşınıza size yardımcı olacak, yol gösterecek insanlar çıkacaktır. Bu çok önemli etkiden faydalanmaya çalışın.

Maymun, Fare ve Ejderha burçları için Kaplan seyahat yıldızıdır ve bu burçlara sahip olanlar için hareketli bir ay olacak. Ancak pandemiye dikkat ediniz.

Yine; Kaplan, Yılan ve Maymun burçları bir araya geldiği zaman güçlü ateş enerjisi oluşturarak patlamalara, yangınlara ve şiddetli kavgalara neden olabilir. Kişisel olarak bizleri de etkileyebileceğinden eğer bu üç burç senelerinde doğduysanız, iletişim problemleri yaşamamak için daha anlaşılır olmaya ve sakinde kalmaya özen gösterin.

Kaplanlar, Maymun burçlarıyla zıtlık yaşarlar. 4 Şubat sonrası 1938-1950-1962-1974-1986-1998-2010 senelerinden birinde doğduysanız Çin Astrolojisine göre KAPLAN burcusunuz.

4,5 – 5,6 Mart arasında doğduysanız ay sütununuz KAPLAN burcudur.

– Maymun eğer gün hanenizde ise; daha dikkatli olun ve eşinizle ilişkilerinize daha fazla özen göstererek küçük münakaşaları büyütmeyin.

– Maymun eğer ay hanenizde ise; evinizin Feng shui’ sine özen gösterin. Değişikliklere karşı kucaklayıcı olun ve değişikliğin her zaman kötü değil bazen hayrımıza olacağını unutmayın.

-Trafikte daha dikkatli ve sabırlı olun.  Olabilecek aksiliklere karşı gideceğiniz yerlere daha erken gitmeye çalışın.

Yine eğer doğum haritanızın herhangi sütununda Yılan ve/veya Maymun varsa da Ay boyunca daha ılımlı, daha anlaşılır ve sakin olmaya çalışın. Ayrıca yeni bir seneye girdiğimiz için enerjiler değişecek.  Bu sebeple öncelikle evlerinizde ve işyerlerinizde 2021 senesi uçan yıldızlarına göre yeniden düzenlemeniz gerekiyor. Tüm gruplar riskli sporlardan uzak durun.

FENG SHUİ ENERJİLERİ;

4 Şubat 2021 – 5 Mart 2021

MerkezAlanında ay boyunca etkili olabilecek bu enerjiler yaşamınızda bazı problemlere, anlaşmazlıklara, şanssızlıklara veya finansal zorluklara neden olabilir ve bu durum ailedeki herkesi etkileyebilir. Karşılaşabileceğiniz bu problemler stres seviyesini arttırarak, travmalara neden olabilir, kızgınlık ve öfke nöbetlerine de yol açabilir. Birçok zorlukla baş etmek zorunda kaldığımız bu günlerde sabırlı ve sakin kalabilmemiz daha da önemli olacaktır. Bu alanı mümkün olduğunca kullanmamak, sesli ve hareketli objeler bulundurmamak bu olumsuzlukları ya da etkilerini azaltabilecektir.

Kuzey; Refah düzeyinizde veya akademik yaşamınızda ilerleme ve gelişmelere neden olabilecek bu enerjiler gayret ve çabalarınızı arttırarak işlerinizi yâda projelerinizi tamamlayabilmenizde yardımcı olacaktır. Öte yandan sağlığınızı etkileyebilecek bazı olumsuzluklara karşı da beslenmenize dikkat etmenizde ve dinlenmenizde fayda var. Eğer kronik rahatsızlığınız varsa veya kendinizi iyi hissetmiyorsanız bu alanda fazla vakit geçirmemenizi öneriyoruz. Ayrıca bu alanda metal objeler ya da tuzlu su kullanmanız olumsuzlukların giderilmesinde yardımcı olabilecektir.

Kuzeybatı; Bu alandaki enerjilerin etkisiyle daha gergin ve endişeli olabiliriz ve bu nedenle söyleyeceğimiz bazı sözler karşımızdakini çok derinden yaralayabilir ve bazı problemlere neden olabilir. Mümkün olduğunca sakin olmalı ve tartışmacı bir tutuma girmekten kaçınmalıyız. Diğer yandan çok çalışan ve çabalayanları da her türlü yarışmacı koşullarda destekleyebilecek enerjiler mevcut ancak yine de bu enerjilerden faydalanırken dikkatli olmakta fayda var. Bu alanda keskin metal objeler kullanmaktan da kaçınmalıyız. Özellikle giriş kapısı bu alana denk gelenler de bu bölgede gerekli emniyet tedbirlerini ihmal etmemeli ve o bölgenin iyi aydınlatıldığından emin olmalı. Tuzlu su kullanarak bu etkileri azaltabilirsiniz.

BatıAydan gelen olumsuz etkiler nedeniyle dikkatli olunması gereken yönlerden bir diğeri. Özellikle de giriş kapısı bu alanda olanlar güvenlik önlemlerini gözden geçirmelidir. Bu bölgedeki olumsuz enerjiler soygun, hırsızlık ihtimalini de beraberinde getirmektedir. Paranızı ve değerli eşyalarınızı korumaya özen gösterin. Rekabete dayalı para kaybı da söz konusu olabilir dikkatli olun. Para kaybına neden olabilecek durumlarla karşılaşmamak içinde bu alanda ağaç ya da su elementini temsil eden objeler ( ahşap veya siyah renkli) kullanabilirsiniz.

Güneybatı; Hastalık ve çatışma yaratan enerjilerin bir araya geldiği bu bölgede ay boyunca dikkatli olmanızı öneririz. Özellikle daha önceki yanlış anlamaların neden olduğu yeni tartışmalara girmekten kaçınmanızda fayda var. Bu tartışmaların tırmandırılması iş hayatınızı veya özel hayatınızı olumsuz etkileyebilir. Sakin kalmaya ve bu alanda mümkün olduğunca az vakit geçirmeye çalışın. Sağlığımızı da etkileyebileceğinden sağlık ile ilgili konularda daha dikkatli olmalıyız. Bu alanda metal objeler kullanarak bu olumsuz etkileri azaltabiliriz.

Güney; Olumlu enerjilerin bir araya geldiği bu bölgede çok güçlü fakat dengesiz enerjiler söz konusu. Giriş kapınız, yatak odanız ve veya çalışma odanız bu alanda yer alıyorsa işleriniz büyüyebilir, açılabilir ve refah düzeyiniz artabilir. Başarıya ulaşmada hırslı olmak iyidir ama fazla gerilim yaratacak kadar çok çalışmak sağlığı tehdit edebilir. Yenilene ve içilene dikkat etmeli ve çalışma ile dinlenme arasındaki dengeyi iyi korumalısınız.

Güneydoğu; Nihayet güzel enerjiler barındıran bir yönümüz. Sınavlara hazırlananlar ve bilgi birikimini arttırmak isteyenler için ay boyunca kullanabilecekleri bir alan. Ayrıca uzun dönemli ilişki ve arkadaşlık isteyenler de bu alandan faydalanabilir. Bu olumlu enerjinin etkisinden faydalanmak isterken hareketli ve sesli objeleri kullanmaktan kaçınarak olumsuz enerjileri aktive etmemeliyiz. Onun yerine bu bölgede çalışarak ya da okuyarak vakit geçirebiliriz.

Doğu; Bu alandaki enerjilerin etkisiyle bazı dedikodular veya yanlış anlaşılmalardan kaynaklabilecek kavgacı bir tutum içinde olabilirsiniz. Böyle durumlarda ve ikili ilişkilerinizde sakin kalmaya gayret göstermelisiniz. Yoksa bazı maddi kayıplar söz konusu olabilir. Bu alanlarda kırmızı renkli objeler (yastık, minder, vazo vb.) kullanarak olumsuz etkileri azaltabilirsiniz.

Kuzeydoğu; Olumlu enerjilerin birbirini desteklediği en şanslı diyebileceğimiz bu alanda mümkün olduğunca çok vakit geçirin. Finansal açıdan sizi destekleyecek bu enerjilerden yararlanmak için işiniz veya yatırımlarınız ile ilgili planlarınızı, çalışmalarınızı bu alanda yapmanızda fayda var. Bu alanları sesli ve hareketli objeler ile aktive ederek, kutlamalar yaparak bolluk ve bereket enerjinizi mekânlarınıza çekebilirsiniz.

NOT: Yukarıda verilen bilgiler Şubat ayı için geçerli olan genel bir değerlendirmedir. Evinize, işyerinize ve/veya özel hayatınıza ait detaylı bilgiler, sizlerin gerçek doğum tarihleri, binaların inşa edildiği dönem ve planları dikkate alınarak yapılacak ayrıntılı incelemeler ve çalışmalar sonucu ortaya çıkacaktır.

Mekânlarınızın analizi, sizin ve aile bireylerinizin şanslı ve şanssız dönemlerini öğrenmek için bu bilgilerle birlikte bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Mart ayı yorumlarımızda görüşmek üzere…

SAĞLIK, SEVGİ ve HUZUR DOLU BİR AY DİLİYORUZ.

Bir yanıt yazın